Urządzenia i Akcesoria
Farfalle ai quattro formaggi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru gorgonzoly na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru fontina na kousky (2–3 cm) nebo blaťáckého zlata
-
50 gramů italského sýru taleggia, na kousky (2–3 cm) nebo brie50 gramů sýru Gruyére na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů mléka
-
50 gramů másla
-
320 gramů těstovin farfalle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
20.05 g
Kalorie
2262 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
24.85 g
Błonnik
2.88 g
Węglowodany
59.75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Farfalle v italských barvách
30 min
Těstoviny se šunkou a sýrem
25 min
Vláčné čokoládové bábovičky
50 min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 godz. 10 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Rizoto s uzeným sýrem
35 min
Milánské rizoto
30 min
Mac and Cheese
1 godz.
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 min
Rizoto s parmazánem
30 min