Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Džem z červené cibule
- 500 gramů červené cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 70 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 špetka chilli, sušeného
- 200 gramů červeného vína
- 90 gramů vinného octa
- 50 gramů portského vína
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
Kukuřičná kaše
- 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých
- 400 gramů vývaru z kukuřičných klasů
- 50 gramů másla
- sůl, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2416 kJ / 575 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30 min
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Brak ocen
Veganský mango sticky rýžový dort
11h
Citrónové hummusové noky
Brak ocen
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min
Špaldové rizoto s liškami
30 min