Urządzenia i Akcesoria
Sejkory se skořicovou omáčkou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
Sejkory
-
500 gramů brambora na čtvrtky
-
1 vejce
-
200 gramů hladká mouka
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 troška (1/8 čajové lžičky) pepře, mletého
Omáčka
-
100 gramů perníku na strouhání
-
250 gramů červeného vína
-
500 gramů vody
-
3 polévkové lžíce cukru
-
¼ čajové lžičky skořice
-
3 kusy hřebíčku
-
2 polévkové lžíce švestkových povidel
-
20 gramů hladká mouka
-
1 troška (1/8 čajové lžičky) soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.6 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
88.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Poklady
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Medové cukroví
1 godz. 10 min
Ďábelské toasty
50 min
Cukrová poleva
5 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Veganské sádlo
3 godz. 15 min
Chlebová polévka
25 min
Americké pečené fazole
Brak ocen
Kuličky s překvapením
2 godz.
Jablečné knedlíky
30 min
Perníková granola
1 godz. 45 min