Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40min
Marinované palačinky s mangovým tvarohem
55min
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10h 55 min
Bezinkový nepečený dort
6h
Pink velvet dort
7h 20min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
Velikonoční mrkvovo-mandlové cupcaky
1h 10min
Banánové brownies
40 min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Karpatka
4hod. 30min