Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tvarohovo-banánový dezert
15 min
Japonská majonéza (kewpie)
Brak ocen
Mini cheesecaky ve skleničce
4h
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30min
Bezinkový nepečený dort
6 Std.
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30 phút
Nepečený dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3h
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9 Std. 40 Min
Panna cotta dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Sýrové tyčinky s bylinkami
1h 20min