Wersje kompatybilne
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua para remojar
- 150 g de castañas de cajú crudas
- 15 dátiles Medjool
- aceite de coco, para engrasar
- 60 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Pan de nuez
1h 5min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30 Min
Alfajores de nuez
1 Std.
Cookies de avellanas y almendras
30 Min
Muffins de zucchini y queso
40 Min
Hamburguesa de porotos azuki
1 Std. 30 Min
Crackers de semillas
50 Min
Trufas de almendra y cacao
25 Min
Budín de mandarinas
55min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 Min