Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Doradura
- 1 huevo
- 1 cucharadita de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pan
-
150
g de aceitunas verdes sin carozo
lub 150 g de aceitunas negras sin carozo - 100 g de morrón rojo en trozos
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 100 g de agua
- 100 g de leche
- 600 g de harina 0000 y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 329 kJ / 79 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1h 30 min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Salsa Caruso
30 min
Ñoquis de papa
1h 30 min
Pan de nieve
40 Min
Empanadas de verdura
1 godz. 50 min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 godz. 25 min
Pastel de pollo y puerro
50 min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Medialunas de manteca
5h 30min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Budín de naranja
1 Std.