Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 200 g bolachas de chocolate
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g natas
- 15 g café solúvel
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g queijo-creme
- 350 g leite condensado
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3001 kJ / 718 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte de maracujá
4h
Tarte de leite e chocolate
4h
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1h 30min
Pudim de brioche e chocolate
1h
Marquise de chocolate
3 Std.
Tarte de primavera com morango
2u. 20min
Torta de chocolate e castanha
1h 15min
Tarte de mousse de chocolate
12sa 30 dk
Cheesecake de limão
6h 30min
Semifrio de bolacha e ovos
4h
Bolo de mousse de chocolate
30min
Semifrio de bolacha
5h