Urządzenia i Akcesoria
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
12 doses
Składniki
-
açúcar320 g
-
avelã torrada s/ pele200 g
-
claras de ovo8
-
natas c/ 35 % de gordura, bem frias400 g
-
framboesa p/ decorar120 g
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
42.3 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1410.9 kJ /
337.2 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2 godz. 20 min
Bolo Alasca
8 godz.
Fofos com creme de laranja
1 godz.
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 godz.
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25 min
Bolo de chocolate
1 godz. 20 min
Bolo gelado de chocolate e coco
9 godz.
Bolo Moka
1 godz.
Bolo de ananás
2 godz.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 godz.
Bolo de chocolate e framboesa
4 godz. 20 min