Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 8 lístků čerstvé šalvěje
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, pouze jehličky
- 60 gramů másla, na kostky
- 90 gramů fenyklu, na tenké plátky
- 80 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů libové slaniny, uzené, na proužky
- 110 gramů pastináku na kousky (2-3 cm)
- 90 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
- 400 gramů vepřových filetů, bez šlach, na kostky
- 50 gramů krup
-
1 - 2
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kostka kuřecího bujónu - 300 gramů cideru
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka mořské soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3412 kJ / 812 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 Std.
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Pas d’évaluation
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 Std.
Falešné kapary z poupat bezinek
Pas d’évaluation
Filloas (španělské palačinky)
1 Std.
Uramaki sushi s portobello žampióny
Pas d’évaluation
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min