Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas
- 25 g de almendras crudas con piel
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 145 g de azúcar
- 20 g de azúcar vainillado
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 50 g de gelatina en polvo sabor fresa
- 125 g de agua
- 2 - 3 gotas de extracto natural de almendra (opcjonalnie)
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2h 30min
Cake a la cerveza negra
50min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Tarta de cerezas
2h
Bizcocho colibrí
1h
Pan de especias
1h 30min
Sequillos
1 Std. 15 Min
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Pastel de limón con crema de queso
1h 25min
Arroz con leche danés (Risalamande)
4h 15min
Pastel crujiente de manzana
1 Std. 15 Min