Urządzenia i Akcesoria
Cozer 500 g de almôndegas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
500 g caldo de carne líquidoágua500 g
-
almôndegas500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
670 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1196.6 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 godz.
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 godz.
Arroz carolino com refogado de alho
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Almôndegas com molho de tomate
10 min
Cozer 1100 g de almôndegas
40 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Arroz agulha
35 min
Arroz de cenoura
30 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 godz. 5 min
Salada de batata com legumes fermentados
93 godz.