Saltear frango em cubos
TM6

Saltear frango em cubos

4.8 (44 oceny)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 g coxa de frango s/ pele e s/ osso, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    lub 250 g peito de frango s/ pele, cortado em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
826.4 kJ / 197.5 kcal
Białko
14.4 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
0 g
Sód
196.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy