Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g roșii proaspete
-
20
g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
lub 20 g smântână de soia - 200 g somon afumat, tăiat bucăți
- 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți
- 50 g lapte
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 10 g cepșoară, tăiată mărunt
- 2 andive, tăiate bucăți, fără cotorul amar
- 4 linguri zeamă de lămâie
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1040 kJ / 250 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă marocană picantă de linte
40min
Cidru cu rom și unt de arțar
Brak ocen
Bolul de putere al lui Popeye
10 min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Bavareză de sparanghel
Brak ocen
Daïquiri
Brak ocen
Supă de primăvară cu legume
35 min
Supă de castraveți cu frigărui de crevete
35 min
Margarita
10 min
Pere cu brânză și miere
15min
Bavareză cu alune de pădure
Brak ocen
Supă de ceapă
1 godz.