
Urządzenia i Akcesoria
Paté de hongos, queso y tomate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porciones
Składniki
-
150 g de queso mozzarella en trozos
-
8 ramitas de albahaca sólo las hojas
-
150 g de cebolla
-
2 dientes de ajo
-
100 g de champiñones
-
200 g de jitomate en trozos
-
180 g de mayonesa
-
1 pizca de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
1 pan campesino
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
436 kcal /
1821 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk