Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 430 g de mantequilla
- 230 g de harina de repostería
- 250 g de harina de fuerza
- 10 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 220 g de agua fría
- 20 g de zumo de limón
- 130 g de azúcar
- 120 - 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2558 kJ / 612 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 41.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 169.1 mg
Alternatywne przepisy
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1 godz. 30 min
Panna cotta de caramelos para dos
3 godz. 40 min
Postre Chajá
11u. 15min
Rollitos caramelizados
2óra 30p
Pie de chocolate y merengue
10h
Barquillos de fresa
1 Std. 20 Min
Tarta de mousse de chocolate
12 Std. 30 Min
Palitos de galleta cubiertos con chocolate (Pocky) - Japón
2óra 30p
Macarons de chocolate
2óra 30p
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Pavlova de frutas tropicales
3 godz. 40 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min