薑汁時蔬蒸魚

薑汁時蔬蒸魚

3.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切條(約1公分)
    60 克
  • 紅鯛魚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 新鮮四季豆 斜切(約1公分)
    40 克
  • 切塊(約2公分)
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 429.4 kJ / 102.6 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...