Urządzenia i Akcesoria
薑汁時蔬蒸魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切條(約1公分)60 克
-
紅鯛魚片200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
新鮮四季豆 斜切(約1公分)40 克
-
薑 切塊(約2公分)15 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
香油5 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
429.4 kJ /
102.6 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan