Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 200 克 紅鯛魚片
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 40 克 新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)
- 15 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 25 克 醬油
- 15 克 糖
- 10 克 米酒
- 5 克 香油
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 429.4 kJ / 102.6 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.8 g