Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 20 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
- 150 克 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
- 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切條
- 30 克 鴻喜菇
- 20 克 醬油
- 20 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 2.03 g
- Węglowodany
- 9.366 g
- Tłuszcz
- 5.295 g
- Błonnik
- 2.165 g