四季豆炒馬鈴薯
TM5 TM6

四季豆炒馬鈴薯

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
  • 150 克 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
  • 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切條
  • 30 克 鴻喜菇
  • 20 克 醬油
  • 20 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
389 kJ / 93 kcal
Białko
2.03 g
Węglowodany
9.366 g
Tłuszcz
5.295 g
Błonnik
2.165 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy