四季豆炒馬鈴薯

四季豆炒馬鈴薯

4.4 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條
    50 克
  • 新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段
    150 克
  • 馬鈴薯 去皮,切條
    100 克
  • 鴻喜菇
    30 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.03 g
Kalorie 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5.295 g
Błonnik 2.165 g
Węglowodany 9.366 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...