Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 350 克 空心菜 ,切段 (梗葉分開)
- 20 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1.371 g
- Węglowodany
- 4.48 g
- Tłuszcz
- 2.855 g
- Błonnik
- 2.141 g