清炒空心菜
TM5 TM6

清炒空心菜

4.4 (17 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
  • 350 克 空心菜 ,切段 (梗葉分開)
  • 20 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
209 kJ / 50 kcal
Białko
1.371 g
Węglowodany
4.48 g
Tłuszcz
2.855 g
Błonnik
2.141 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy