玉米蘿蔔排骨湯
TM5 TM6

玉米蘿蔔排骨湯

3.9 (8 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 20 克 薑 ,切片
  • 200 克 排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨
  • 100 克 玉米 ,切段(約2公分)
  • 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊
  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 5 克 香菜 ,只取葉子

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
853.9 kJ / 204.3 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy