玉米蘿蔔排骨湯

玉米蘿蔔排骨湯

3.9 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨
    200 克
  • 玉米 切段(約2公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 去皮,切滾刀塊
    200 克
  • 1200 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 香菜 只取葉子
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.2 g
Kalorie 853.9 kJ / 204.3 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...