Urządzenia i Akcesoria
玉米蘿蔔排骨湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨200 克
-
玉米 切段(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 去皮,切滾刀塊200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香菜 只取葉子5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.2 g
Kalorie
853.9 kJ /
204.3 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan