炒花椰菜

炒花椰菜

4.7 49 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約2公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.3 g
Kalorie 380 kJ / 90.9 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...