Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
馬鈴薯 去皮 (200克切塊、100克切小丁)300 克
-
紅蘿蔔 去皮,切小丁50 克
-
西洋芹 取莖,切小丁50 克
-
綠花椰菜 切小朵50 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
奶油10 克
-
橄欖油20 克
-
水400 克
-
牛奶120 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.3 g
Kalorie
1455 kJ /
348.1 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
1.07 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan