Postre de albaricoque con yogur de vainilla
TM6 TM5

Postre de albaricoque con yogur de vainilla

4.4 (22 oceny)

Składniki

  • 80 g de bizcochos de soletilla en trozos
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 20 g de zumo de limón
  • 200 g de albaricoques frescos sin hueso en dados de 1-2 cm
  • 250 g de yogur de vainilla (2 yogures)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1141 kJ / 272 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1 g
Sód
141 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy