Urządzenia i Akcesoria
Tatarák po francouzsku
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce
Składniki
-
400 gramů hovězí svíčkové
-
40 gramů cibule na kusy (2 cm)
-
40 gramů nakládaných okurek
-
40 gramů dijonské hořčice
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
100 gramů majonézy
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
23 g
Kalorie
1434.2 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 Std. 30 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Francouzská omáčka gribiche
20 Min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Tatarský biftek
5 Min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 Min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40 Min
Hovězí mini tartar
10 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min