Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Bylinkový olej
2h 5min
Špenátový dip
15 menit
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 Std. 5 Min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 menit
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Tatarský biftek
5 Min