Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Tatarský biftek
5min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Sicilský krevetový salát
40 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Hovězí mini tartar
10 Min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Chřestový salát s mangem
35 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Tuňákové máslo s kapary
5min