Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
- 1 linguriță sare
-
350
g conopidă, buchețele mici
lub 350 g broccoli, buchețele mici - 320 g paste tip conchiglie (scoici)
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 1 ardei iute roșu, mic
- 20 măsline negre fără sâmburi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de broccoli, conopidă și dovlecel, Roșii umplute cu ton și praz și Orez cu roșii
45 min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 Std.
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 Std. 25 Min
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Miel mediteraneean gătit lent
6h 45min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 min
Tort de Paște
1 Std. 50 Min
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5h 15min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
Vinete sotate (200 g)
30 min