Urządzenia i Akcesoria
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Russet potatoes cut in chunks (3 cm)500 g
-
fresh milk250 g
-
butter cut in cubes50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
Emmental cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
mozzarella cheese shredded250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
15 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Carrot Rice
Brak ocen
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Slow cooked Pears in Red Wine
Brak ocen
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Quick Beef Pho
45 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Creamed Spinach
30 min
Lemon caper butter
10 min