Urządzenia i Akcesoria
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Russet potatoes cut in chunks (3 cm)500 g
-
fresh milk250 g
-
butter cut in cubes50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
Emmental cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) grated50 g
-
mozzarella cheese shredded250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
15 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Merah
35 min
Hokkaido Cupcakes
45 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Pineapple and Apple Chutney
55 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min