Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bísquets
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 15 g de sustituto de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 490 g de harina de trigo
- 1 huevo
Dulce de chabacano
- 20 piezas de chabacanos deshidratados, (orejones)
- 25 g de sustituto de azúcar
- 150 g de jugo de naranja
- 50 g de agua
- ¼ cdita de canela en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1137 kJ / 270 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 53 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolitas de nuez
30 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Torta de elote con rajas
1 Std.
Pastel de chocolate para dos
30 Min
Panqué de vainilla
2h 40min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Mini gelatinas mosaico
5 Std.
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Bisquets
40 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 Std. 45 Min
Pastel de chocolate y almendras
25 Min