Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de cebolla cortada en dos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal (ajuste al gusto)
- 5 - 10 hojas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 2728 kJ / 651 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 10 g
Alternatywne przepisy
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Azúcar de vainilla
72h
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Puré de patata y verduras
45 min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1óra 15p
Lentejas estofadas
3h 45min
Salsa vizcaína
40 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Puré de patata
50min
Tomate frito
25 Min
Arroz con tomate
30min
Pak choi salteado
10 min