Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 1 sobre de levadura de panadería Vahiné
-
500
g de harina de fuerza
lub 500 g de harina de repostería (si no tuviese harina de fuerza) - 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 15 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 967.4 kJ / 231.5 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1h 25min
Hojaldre rápido
2h
Espuma rápida de frutas congeladas
10min
Magdalenas
1h
Masa básica de pizza
1h
Baguette
3sa 45 dk
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan rústico
2h
Panecillos al vapor
2 Std. 10 Min
Pan básico
3sa 45 dk
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Refresco de limón
5min