Ravioli cu ricotta și sos de vinete

Ravioli cu ricotta și sos de vinete

4.3 4 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porții

Składniki

Aluatul
  • făină de pâine
    300 g
  • ouă
    3
  • ulei de măsline extravirgin
    10 g
Umplutura de ricotta
  • parmezan bucăți (2-3 cm)
    100 g
  • mascarpone
    100 g
  • ricotta proaspătă de vacă, bine scursă de zer
    250 g
  • sare
    2 lingurițe rase
  • piper, proaspăt măcinat
    2 prize
Sosul de vinete
  • ulei de măsline extravirgin
    80 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    1 fir
  • cepșoară spălate și zvântate
    5 fire
  • vinete tăiate cuburi (1-2 cm)
    500 g
  • roșie bine coaptă, cuburi (2-3 cm)
    1
  • busuioc proaspăt frunzele spălate și zvântate, plus pentru servit
    1 fir
  • sare
    1 linguriță
  • piper măcinat proaspăt
    1 priză

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 3.5 g
Kalorie 391.8 kJ / 93.7 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...