Urządzenia i Akcesoria
Quiche Lorraine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 bitar
Składniki
-
gruyèreost (opcjonalnie) cut in pieces50 g
Pajdeg
-
osaltat smör cut in pieces, plus extra for greasing75 g
-
vetemjöl plus extra for dusting150 g
-
salt chilled, cut in pieces½ tsk
-
vatten50 g
Fyllning
-
tärnat bacon200 g
-
ägg4
-
mjölk50 g
-
100 g gräddecrème fraîche100 g
-
salt¼ tsk
-
malen svartpeppar2 nypor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bit
Białko
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen