Urządzenia i Akcesoria
Oxymel al limone e zenzero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 bottiglie
Składniki
-
2 limoni biologici
-
10 rametti di timo fresco
-
50 g di zenzero fresco pelato, a pezzi
-
625 g di miele
-
225 g di aceto di mele (almeno il 5% di acidità)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottiglia
Białko
1 g
Kalorie
2834 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
162 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Esperienza culinaria
2 godz.
Insalata di barbabietola con rafano (TM5)
10 min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Brak ocen
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Pane alle pere
28 godz.
Läckerli di Basilea
1 godz. 10 min
Mini-amaretti
1 godz. 30 min
Composta di mele
20 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min