Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498 mg
Białko
25 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Lemon Pasta
35 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min