![Smoked Salmon Lemon Pasta Smoked Salmon Lemon Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC76238D-A219-493A-B542-B306510D39E0/Derivates/C62D660C-2F75-443C-AD92-D9D0010D2A0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 oz water
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 16 oz pasta, e.g. spaghetti, linguine, fusilli
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, plus extra to season, to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 pieces lemon peel, thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)
- 5 ½ oz hot smoked salmon, flaked (see Tip)
- 2 oz lemon juice, to taste (1-2 lemons)
- 3 tbsp capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 498 mg
Alternatywne przepisy
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1sa
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk
Lemon Pasta
35min
Mushroom Fettuccini
40min
Salmon Miso Soup
30 dk
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Shrimp Orzo with Peas
30 dk
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min