Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre (blanc, brun ou brun foncé)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz basmati
35min
Sauce au caramel
1h 30 min
Sucre glace
5 Min
Caramel au beurre salé
1u. 45min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caramel liquide
25min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Sucre glace (150 g)
5 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Crème pâtissière XXL
15min