Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre (blanc, brun ou brun foncé)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes vapeur
25 min
Cuisson du riz basmati
35 dk
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Sucre glace
5 menit
Cuisson du riz long blanc
35 dk
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Pâte sablée
1h 25min
Sucre glace (200 g)
5 menit