Urządzenia i Akcesoria
Amêndoas de chocolate branco e coco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
chocolate branco partido em pedaços200 g
-
coco ralado70 g
-
amêndoa torrada s/ pele280 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
16 g
Kalorie
3025 kJ /
724 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Abril 2020
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Crocante de amendoim
1 Std. 30 Min
Bombons de avelã
50 Min
Caramelos salgados com amêndoa
1 Std. 45 Min
Amêndoas de chocolate de leite e café
30 Min
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30 Min
Gelado de caramelo salgado
14 Std.
Bombons de avelã
1 Std.
Empada de cozido à portuguesa
2 Std. 10 Min
Nogat de amendoim
20 Min
Caramelos
2 Std.
Bimbal
35 Min
Chiffon de chocolate ao vapor
1 Std. 5 Min