Urządzenia i Akcesoria
Amêndoas de chocolate branco e coco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
chocolate branco partido em pedaços200 g
-
coco ralado70 g
-
amêndoa torrada s/ pele280 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
16 g
Kalorie
3025 kJ /
724 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Abril 2020
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30 min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 godz. 45 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Crocante de amendoim
1 godz. 30 min
Ovos da Páscoa recheados
1 godz. 45 min
Bombons de avelã
50 min
Amêndoas de chocolate de leite e café
30 min
Licor de marmelo
744 godz.
Licor de café
5 min
Chiffon de chocolate ao vapor
1 godz. 5 min
Bimbal
35 min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min