Urządzenia i Akcesoria
马铃薯面包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 个
Składniki
马铃薯面包
-
褐色马铃薯 切丁(1公分)200 克
-
水70 克
-
鲜奶 室温120 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
糖70 克
-
蛋1 个
-
高筋面粉450 克
-
40 克 橄榄油, ,额外准备涂抹用牛油 软化,额外准备涂抹用40 克
-
盐¼ 茶匙
蛋黄酱
-
鲜奶300 克
-
牛油10 克
-
香草精½ 茶匙
-
中筋面粉10 克
-
玉米粉 (淀粉)15 克
-
糖75 克
-
蛋黄3 个
-
蛋黄粉 (卡士达粉) 即溶2 茶匙
-
蛋 稍微打散1 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
3 g
Kalorie
434 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人气烘培甜点
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy