醬燒竹輪蒟蒻

醬燒竹輪蒟蒻

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 紅蘿蔔 切片
    20 克
  • 蒟蒻 切條(寬約2公分)
    180 克
  • 味醂
    40 克
  • 清酒
    30 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 竹輪 切塊(寬約1公分)
    150 克
  • 青椒 切條(寬約1.5公分)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1458 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 1742.1 kJ / 416.8 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...