Urządzenia i Akcesoria
醬燒竹輪蒟蒻
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
純芝麻油5 克
-
薑 切片10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蒟蒻 切條(寬約2公分)180 克
-
味醂40 克
-
清酒30 克
-
日式醬油30 克
-
竹輪 切塊(寬約1公分)150 克
-
青椒 切條(寬約1.5公分)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1458 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1742.1 kJ /
416.8 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan