Urządzenia i Akcesoria
Beef Ragout with Macaroni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water40 oz
-
ground beef16 oz
-
salt plus extra to season meat1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season meat⅛ tsp
-
12 oz cavatappi pastamacaroni pasta, dried12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta and garnish1 oz
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
heavy whipping cream4 oz
-
white wine2 oz
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.1 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2567 kJ /
613.5 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Penne Bolognese
40 min