
Urządzenia i Akcesoria
Beef Ragout with Macaroni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water40 oz
-
ground beef16 oz
-
salt plus extra to season meat1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season meat⅛ tsp
-
macaroni pasta, dried12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta1 oz
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
heavy whipping cream4 oz
-
white wine2 oz
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
613.5 kcal /
2567 kJ
Białko
23.6 g
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
51.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Sód
580.1 mg