Beef Ragout with Macaroni

Beef Ragout with Macaroni

3.6 176 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • water
    40 oz
  • ground beef
    16 oz
  • salt plus extra to season meat
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season meat
    ⅛ tsp
  • macaroni pasta, dried
    12 oz
    12 oz cavatappi pasta
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta
    1 oz
  • yellow onions cut into pieces
    8 oz
  • carrots cut into pieces
    4 oz
  • celery cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • bacon cut into pieces
    3 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • Italian seasoning
    1 ½ tsp
  • heavy whipping cream
    4 oz
  • white wine
    2 oz
  • fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 613.5 kcal / 2567 kJ
Białko 23.6 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 51.7 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Sód 580.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...