Teriyaki Chicken and Rice
TM6 TM5

Teriyaki Chicken and Rice

3.4 (51 ocen)

Składniki

  • 3 oz soy sauce
  • 47 oz water, divided
  • 1 piece ginger (½ in.)
  • 1 garlic clove
  • 2 oz honey
  • 2 tbsp corn starch
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
  • 1 heaping tsp sesame oil
  • 1 tsp salt, to taste
  • 8 oz long-grain white rice
  • 3 ½ oz frozen peas and carrots
  • 2 large eggs
  • 1 pinch salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2076.3 kJ / 496.3 kcal
Białko
27.4 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
14.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2.2 g
Sód
2119.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy