Urządzenia i Akcesoria
French Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Rapsöl140 g
-
Wasser100 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Mayonnaise150 g
-
Weissweinessig80 g
-
Puderzucker1 EL
-
Senf mild½ EL
-
Pfeffer4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1952 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cocktailsauce
5 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Thonmousse
5 min
Balsamico-Dressing
10 min
Knöpfli
50 min
Knoblauchsauce
15 min
French Dressing
20 min
Knöpfli
50 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Berner Rösti
40 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min