Urządzenia i Akcesoria
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí
Składniki
-
80 gramů kešu ořechů
-
500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ stroužku česneku
-
100 gramů podmáslí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
661 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saláty
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zeleninové smoothie
15 min
Mrkvový dip s fíky
2 godz. 30 min
Pesto z medvědího česneku
20 min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 godz. 10 min
Pomazánka z lilku
45 min
Sůl s medvědím česnekem
27 godz. 25 min
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Brak ocen
Okurková raita s mátou
25 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 min
Mangový stimul
10 min