Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí

Składniki

  • 80 gramů kešu ořechů
  • 500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře
  • ½ stroužku česneku
  • 100 gramů podmáslí
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 6 g
Kalorie 661 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...