Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pionono
- 4 huevos
- 170 g de azúcar
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 120 g de harina 0000
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de jamón cocido en trozos
- 120 g de atún al natural
- 100 g de aceitunas negras sin carozo
Montaje
- 100 g de mayonesa
- 200 de queso de máquina, en fetas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 645 kJ / 154 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Pastafrola de membrillo
2h
Pepitas
55 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Dulce de batata
45 min
Pastafrola de membrillo
2h
Salsa criolla
5min
Budín de mandarinas
55 min
Tortas fritas
1h 5min
Chipa
30 min