Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema pastelera
- 125 g de leche
- 40 g de azúcar
- 1 yema de huevo
- 15 g de almidón de maíz
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
Coquitos
- 100 g de manteca en trozos
- 125 g de azúcar
- 3 huevos
- 200 g de coco rallado
- 15 g de almidón de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Croquetas con las sobras del asado
5h
Postre Chajá
11h 15min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20 min
Solomillos de cerdo con salsa de damascos
8h 45min
Buñuelos de acelga
45min
Pepitas
55min
Pionono salado
1h 30min
Alfajorcitos de maicena
1h 50 min
Pastafrola de membrillo
2h
Tortas fritas
1 godz. 5 min
Marquise de chocolate
2u. 40min