Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso para rallar, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 40 g de perejil fresco solo las hojas
- 6 huevos fríos de la heladera
- agua hasta la marca de 1 litro
- 1000 g de matambre de ternera cortado en forma de rectángulo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 25 g de aceite de oliva
- 200 g de morrón en tiras de 5 cm x 0.5 cm
- 100 g de cebolla en juliana
- 150 g de zanahoria en bastones de 5 cm x 0.5 cm
- agua hasta la marca de 2 litros
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1502.9 kJ / 477.4 kcal
- Białko
- 39.5 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Guiso típico Uruguayo
55min
Buñuelos de acelga
45 Min
Galletitas de limón
1 Std. 45 Min
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Postrecitos de dulce de leche
2 Std. 20 Min
Alfajorcitos de maicena
1 Std. 50 Min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55min