Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Compota de frutos del bosque
-
50
g de xilitol
lub 100 g de eritritol - 40 g de jugo de limón
- 500 g de frutos del bosque frescos o congelados variados (arándano, mora, frambuesa, grosella)
Crema de mascarpone
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
-
60
g de xilitol
lub 100 g de eritritol - 500 g de queso mascarpone
Montaje y decoración
- 40 - 50 g de frutos rojos frescos variados para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de zucchini
45min
Volcán de dulce de leche
40min
Cheesecake de dulce de leche
1h 5min
Tallarines con mariscos para dos
40min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Licor de dulce de leche
1h 5min
Pan nube de palta
45min
Pan de molde
3 Std.
Postrecitos de dulce de leche
2u. 20min
Budín de almendras
50min
Limonada de pepino
5min
Limonada con pepino
5min