Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- manteca para enmantecar
- 230 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 2 huevos
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
-
30
g de aceite de oliva
lub 30 g de manteca - 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
- 6 huevos
- 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Muffins de zucchini y queso
40 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Budín de naranja
1 Std.
Budín de mandarinas
55min