Sauce au poivre

Sauce au poivre

3.3 332 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
  • 2 échalotes , coupées en quatre
  • 50 g de carotte , coupée en morceaux
  • 1 branche de céleri , effilée et coupée en morceaux
  • 20 g de beurre , coupé en dés
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de vin blanc sec
    50 g de cognac
  • 20 g de fécule de maïs
  • 150 g d'eau
  • ¼ de cube de bouillon de légumes
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 501 kJ / 121 kcal
Białko 1 g
Węglowodany 5 g
Tłuszcz 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...