Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Caramel de base
25 min
Sauce béchamel
20min
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1 godz. 15 min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5 Min
Crème brûlée à la bergamote
3 godz. 40 min
Glace aux fruits allégée
5 Min
Glace vanille aux myrtilles
12小时 30 分钟
Glace chocolat-cerise et chantilly
12sa 25 dk
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min