Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Éclairs au chocolat
1h 15min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Glace vanille aux myrtilles
12 godz. 30 min
Glace aux fruits allégée
5 min
Caramel de base
25 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Crème fouettée au basilic
2hod. 10min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chocolat
2hod. 10min
Blancs d'œufs montés en neige
5 min