Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
756.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
3078.4 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
45.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
69.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Salted caramel sauce
40 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Waffles
25 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min