Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 569.5 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min
Faire sauter 400 g de pommes
15 Min
Faire sauter 200 g de poires
15 Min
Faire sauter 400 g d'ananas
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min